Başkan Erdoğan, çalışmaları yerinde inceledi!

Başkan Erdoğan, çalışmaları yerinde inceledi!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Eski Mordoğan köyünde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Medya Ege- Karaburun Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Karaburun'da yollar asfaltlanıyor. Ekipler, Mordoğan mahallesindeki Eski Mordoğan köyünde vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştırmak için hummalı bir şekilde çalışıyor.

fzedvnmxgai-5i.jpg

Çalışmaları yerinde inceleyen Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, altyapı, düzenleme ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirtti. Gediz Elektriğin yenileme işlemleri ile ilgili açıklama yapan Başkan Erdoğan, "Gediz Elektriğin yenileme işlemlerini bitirmemesinden dolayı Karaburun’da aksayan yol çalışmalarımızı ise bir an evvel tamamlayacağız. Konunun yakın takipçisi olduğumuzu önemle belirtiriz" dedi.

fzedwyzxgaek-u9.jpg
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Erdoğan, "Karaburun’umuza ulaşımı kolaylaştırmak ve değer katmak adına ilçemiz genelindeki altyapı, düzenleme ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda hem sizlerin hem de ilçemizi ziyaret eden vatandaşlarımızın ulaşımlarını daha konforlu hale getirmek adına İzmir Büyükşehir Belediyemizin desteği ile Mordoğan mahallemizdeki Eski Mordoğan köyümüzde yollarımızda asfalt çalışmalarına devam ediyoruz. Çalışmaları yerinde inceledik. Gediz Elektriğin yenileme işlemlerini bitirmemesinden dolayı Karaburun’da aksayan yol çalışmalarımızı ise bir an evvel tamamlayacağız. Konunun yakın takipçisi olduğumuzu önemle belirtiriz. Her şey Karaburun’umuz için!" ifadelerini kullandı.

fzedx8exwaaei7o.jpgfzedz3bwqaip2td.jpgfzedajewaayvjbo.jpgfzedcofxoaepmqs.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.