Başkan Erdoğan: Çocuklarımızın çıkaramadıkları ses oluyoruz

Başkan Erdoğan: Çocuklarımızın çıkaramadıkları ses oluyoruz

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Erdoğan, "Tüm çocukların haklarına sahip çıkıyor, çıkaramadıkları ses oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Medya Ege- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Erdoğan, mesajında "Evlatlarımız, en kıymetli varlıklarımız... Onların hak ettikleri şekilde güven, huzur, barış ve sağlıkla yaşayabilmeleri; dünya ölçeğinde kabul gören bir eğitim alabilmeleri için üzerimize çok görev düşüyor. Geleceğimizin teminatı yavrularımızın doğuştan sahip oldukları hakları korumak, o haklara ulaşmalarını sağlamak hepimizin sorumluluğunda…

fen8o6bxeaarkc.jpg

32 yıl önce imzalanan Dünya Çocuk Hakları Bildirgesi ile tüm dünyadaki çocukların en temel hakları belirlenmişti. Geleceğimizin en önemli güvencesi olan çocuklarımıza sahip çıkmak, başta yerel yönetimler olmak üzere tüm kamu yönetiminin birinci öncelikli görevi olmalı.

Karaburun Belediyesi olarak bu bilinç ile ilçemizdeki çocuklarımız başta olmak üzere, tüm çocukların haklarına sahip çıkıyor, çıkaramadıkları ses oluyoruz…" ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.