Başkan Erdoğan: Gerçek mutluluğa kadınlar susturulmadığında erişebiliriz

Başkan Erdoğan: Gerçek mutluluğa kadınlar susturulmadığında erişebiliriz

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açıklamada bulunan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Dünya gerçek mutluluğa; kadınlar susturulmadan, şiddetten uzak ve hak ettiği değeri elde edebildiği zaman ulaşabilir ancak." dedi.

Nilda Altın- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Yaşamın her alanında eşit haklara sahip, kadına yönelik fiziksel ve psikolojik şiddettin olmadığı, ayrımcılığın sona erdiği bir dünyada biz kadınlar olarak var olup tüm genç kızlarımıza daha eşit bir dünya bırakabilmeyi dileyen Başkan Erdoğan, dünyanın gerçek mutluluğa ancak kadınların susturulmadığı ve hak ettiği değeri elde ettiği zaman ulaşabileceğini söyledi.

"Bu dünyada hiçbir canlının fiziki gücü diğeriyle eşit değildir. Böyle bir şey mümkün de değildir, eşit olması gereken, haklar ve imkânlardır. " ifadelerini kullanan Başkan Erdoğan, tüm emekçi kadınların, Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

fntqxhhxoaejgry.jpg

Başkan Erdoğan, paylaşımında "Dünya gerçek mutluluğa; kadınlar susturulmadan, şiddetten uzak ve hak ettiği değeri elde edebildiği zaman ulaşabilir ancak. Bu dünyada hiçbir canlının fiziki gücü diğeriyle eşit değildir. Böyle bir şey mümkün de değildir, eşit olması gereken, haklar ve imkânlardır. Haklarını alan, boyun eğmeyen, sesini duyurabilen kadınların olduğu yerdedir gerçek refah. Yaşamın her alanında eşit haklara sahip, kadına yönelik fiziksel ve psikolojik şiddettin olmadığı, ayrımcılığın sona erdiği bir dünyada biz kadınlar olarak var olup tüm genç kızlarımıza daha eşit bir dünya bırakabilmek dileğiyle… 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun!" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.