Başkan Erdoğan: Harika bir yaz hepimizi bekliyor

Başkan Erdoğan: Harika bir yaz hepimizi bekliyor

Açık hava pilates kurslarının başlayacağını duyuran Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Tatil başlıyor, harika bir yaz hepimizi bekliyor" dedi.

Nilda Altın Okay- Karaburun Belediyesi, her yaştan vatandaşın ilgiyle takip edebileceği kurslarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda açık havada spor yapmak isteyen vatandaşlar için düzenlenen pilastes kursu, Pazartesi ve Çarşamba günleri Mordoğan'da, Salı ve Perşembe günleri ise Karaburun'da gerçekleşecek.

ysn8d9zr-400x400.png

Etkinliğin müjdesini sosyal medya hesabından "Tatil başlıyor, harika bir yaz hepimizi bekliyor" sözleriyle veren Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Yaz mevsiminde açık havada spor yapmak isteyen hemşehrilerimiz için Pilates Kursumuz başlıyor." dedi.

Başkan Erdoğan, kursa ilişkin paylaşımında "Tatil başlıyor, harika bir yaz hepimizi bekliyor. Karaburun Belediyesi olarak, ilçemizdeki her yaştan vatandaşımıza hitap edecek kurs ve aktivitelerimize devam ediyoruz. Yaz mevsiminde açık havada spor yapmak isteyen hemşehrilerimiz için Pilates Kursumuz başlıyor. Pazartesi ve Çarşamba günleri Mordoğan’da, Salı ve Perşembe günleri Karaburun’da gerçekleşecek olan kurs hakkında ayrıntılı bilgi almak ve başvuru gerçekleştirmek için 0554 493 25 89 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz." ifadelerine yer verdi.

fvx0hcawyaafquh.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.