Başkan Erdoğan hastaneye kaldırıldı

Başkan Erdoğan hastaneye kaldırıldı

Başkan Erdoğan'ın yüksek ateş ve terleme şikayetiyle yatırıldığı hastanede tedavisi sürerken sağlık durumu hakkında açıklama geldi.

İzmir'in Karaburun ilçesi Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, yüksek ateş ve terleme şikayetiyle hastanede tedavi altına alındı. Yapılan Covid-19 test sonucu negatif çıkarken, şikayeti devam eden Başkan Erdoğan, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Pazartesi günü başlayan yüksek ateş ve aşırı terleme şikayetleri nedeniyle Eşrefpaşa Hastanesi'nde yaptırdığı Covid-19 testinin negatif çıktığını ve akciğer filminin sağlıklı çıktığını belirten Erdoğan'ın açıklaması şu şekilde:

"Cuma günü itibariyle; düşmeyen ateş ve tahlillerde kanımda tespit edilen yüksek miktardaki enfeksiyon nedeniyle Özel Sağlık Hastenesi'ne yatırıldım, tanı ve tetkik tedavilerim devam ediyor. Rahatsızlığım nedeniyle, Cuma sabahı yapılan parti Genel Merkezi'mizin İzmir'deki çalıştayına da İl Başkanımızın bilgisi dahilinde iştirak edemedim. Şu anda ateş yüksekliği, terleme ve kas ağrılarım devam ediyor. Doktorlarımızın yönlendirmelerine harfiyen uyarak, bu süreci atlatıp işimin başına döneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm hemşehrilerime, dostlarıma, arkadaşlarıma teşekkür ediyor, iyi pazarlar diliyorum... Saygı ve sevgilerimle..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.