Başkan Erdoğan: Her projeyi, en doğru şekilde tamamlamak önceliğimiz olacak

Başkan Erdoğan: Her projeyi, en doğru şekilde tamamlamak önceliğimiz olacak

Karayelaltı sahil yolunda yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Hayata geçirdiğimiz her projeyi, en doğru şekilde, coğrafyaya en uygun argümanlarla tamamlamak birinci önceliğimiz olacak"

Nilda Altın Okay- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Kuyucak ve İskele’yi birbirine bağlayan Karayelaltı sahil yolu hakkında açıklamalarda bulundu. Her yaz başında onarım gerektiren ve bu sebeple her yıl yeni bir bütçe ayırmak gereken Karayelaltı sahil yolunda geçtiğimiz yıl, yolun tamamına tuzlu suya dayanıklı özel kronman betonu dökülerek, gerekli aydınlatma düzenlemelerini de yapılmıştı. "Benim düşünceme göre bir işi bir kere yapmak, her yıl tekrar yapmaktan çok daha ucuza mal oluyor" diyen Başkan Erdoğan, tuzlu suya dayanıklı olacak şekilde yapılan son onarım çalışmalarının ardından Karayelaltı sahil yolunun son yılların en sert kış aylarını tecrübe ettikten sonra ilk günkü gibi sapasağlam kalarak ilk sınavını başarıyla geçtiğini açıkladı.

fs3xonnwaaafvgo.jpg

Her projeyi, en doğru şekilde, coğrafyaya en uygun argümanlarla tamamlanın, her zaman birinci önceliği olacağını söyleyen Başkan Erdoğan, "Sıcak yaz akşamlarında, hafif bir imbat eşliğinde Karayelaltı'nda güzel yürüyüşler yapmanız dileğiyle..." dedi.

Başkan Erdoğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Hemşehrilerim,

Göreve geldiğimiz günden bu yana, ilçemizin öncelikli ihtiyaçlarını belirleyip, doğru şekilde projelendirerek, uzun süre kullanımı sağlayacak şekilde çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Geçen yıla kadar her yaz başında ciddi onarım gerektiren, dolayısıyla her yıl yeni bir bütçe ayırmak zorunda kaldığımız Kuyucak ve İskele’yi birbirine bağlayan Karayelaltı sahil yolumuz yoğun emek ve mesai harcadığımız sorunlu bir yerdi. Karaburun’un meşhur ve hırçın dalgaları ile bozulan kilit taşlar her bahar ciddi bir onarım gerektiriyordu.

fs3xpdtxoaazpuu.jpg

Geçtiğimiz yaz başında gündeme alarak, gerçekleştirdiğimiz projeyle yolun tamamına tuzlu suya dayanıklı özel kronman betonu döküp, gerekli aydınlatma düzenlemelerini de gerçekleştirerek ilçemize yakışan çok güzel bir yürüyüş yolu kazandırdık. Ve güzel olan şu ki; Karayelaltı’nda gerçekleştirdiğimiz bu uygulama, son yılların en sert kış aylarını tecrübe ettikten sonra ilk günkü gibi sapasağlam kalarak ilk sınavını başarıyla geçti.

Benim düşünceme göre bir işi bir kere yapmak, her yıl tekrar yapmaktan çok daha ucuza mal oluyor. Bu düşünceden hareketle hayata geçirdiğimiz her projeyi, en doğru şekilde, coğrafyaya en uygun argümanlarla tamamlamak birinci önceliğimiz olacak. Sıcak yaz akşamlarında, hafif bir imbat eşliğinde Karayelaltı'nda güzel yürüyüşler yapmanız dileğiyle...

İyi haftalar diliyorum."

466556654564465665.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.