Başkan Erdoğan: Hiçbir insan farklılıkları nedeniyle ayrımcılığa uğramamalı

Başkan Erdoğan: Hiçbir insan farklılıkları nedeniyle ayrımcılığa uğramamalı

Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Başkan Erdoğan, ""Dünya üzerinde hiçbir insan farklılıkları nedeniyle ayrımcılığa uğramamalı, eşit hak ve özgürlüklere sahip olarak yaşamını sürdürmelidir." ifadelerini kullandı.

Medya Ege- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, İnsan Hakları Evrensel Bildirisi'nin kabul edildiği gün olan 10 Aralık 1948'den bu yana her 10 Aralık'ta kutlanan Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Erdoğan, paylaşımında "Bugün dil, din, ırk, cinsiyet olarak tüm insanlığın eşit olduğunu vurgulayan İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi’nin kabulünün 73. yılı… Dünya üzerinde hiçbir insan farklılıkları nedeniyle ayrımcılığa uğramamalı, eşit hak ve özgürlüklere sahip olarak yaşamını sürdürmelidir.

800x607-kendisini-mudur-yapti-cift-maasi-cebe-atti-1563513675481.jpeg

Başta canım ülkem olmak üzere, tüm dünyada insanların sahip olduğu özellikler nedeniyle yargılanmadığı, yaşama, eğitim, kişi dokunulmazlığı gibi temel insan haklarına kavuşmak için savaşmadığı, eşit ve adil bir dünya hayaliyle Dünya İnsan Hakları Günümüzü kutlarım." ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.