Başkan Erdoğan ile Başkan Çalkaya, Cumhuriyet Kadınları Buluşması'nda

Başkan Erdoğan ile Başkan Çalkaya, Cumhuriyet Kadınları Buluşması'nda

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan ve Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Kadın Acil Yardım Hattı İş Birliği Sözleşmesi imza törenine katıldı.

Medya Ege- Denizli'nin Bozkurt ilçesinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Kadınları Buluşması'na katılan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan ve Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Kadın Acil Yardım Hattı İş Birliği Sözleşmesi imza töreni öncesinde Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik'i ziyaret ettiler.

fkv5gyzxmaimhmu.jpg

Ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Erdoğan, "Bugün Denizli-Bozkurt Belediye Başkanımız Sayın Birsen Çelik'i, “Cumhuriyet Kadınları Buluşması” etkinliği ve Kadın Acil Yardım Hattı İşbirliği Protokolü imza töreninden önce ziyaret ettik." ifadelerini kullandı.

fkwvzgswuaqmwqg.jpg

Ziyaretin ardından Cumhuriyet Kadınları Buluşması etkinliğine dönüşen Kadın Acil Yardım Hattı İşbirliği Protokolü imza törenine katılan Başkan Çalkaya ve Başkan Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kadın milletvekilleri, kadın parti meclis üyeleri ve kadın belediye başkanları ile bir araya geldiler.

Başkan Çalkaya, etkinliğe ilişkin paylaşımında Denizli Bozkurt Belediyemizin ev sahipliğinde CHP kadın milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve Muhtarlarımızın katılımıyla Cumhuriyet Kadınları buluşmasındayız." ifadelerine yer verdi.

fkwvyoaxoaidlan.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.