Başkan Erdoğan, İzmir Valisi Köşger'i ziyaret etti

Başkan Erdoğan, İzmir Valisi Köşger'i ziyaret etti

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Haziran ayında Aydın’dan İzmir’e atanan Vali Yavuz Selim Köşger’i makamına ziyaret ederek ilçenin sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi verdi. 

Ziyaret sırasında Karaburun’a has yöresel lezzetlerden hurma zeytin, enginar reçeli, keçi peyniri ve kopanisti peynirinden oluşan bir sepeti de Vali Köşger’e takdim eden Erdoğan, Belediyenin yerelde kalkınma stratejisi kapsamında tarımsal üretimi artırmaya yönelik mevcut ve planlanan projelerinden bahsetti. 

Karaburun’un yöresel ürünlerinden yakından ilgilenen Vali Köşger, keçi sütünden yapılan Kopanisti peynirinin tarihi ve yapım tekniği  hakkında Başkan Erdoğan’dan bilgi aldı.

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan da, Yavuz Selim Köşger’in geçmişte Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği Genel Müdürlüğü yapması nedeniyle tarımın sorunlarına vakıf bir Vali olmasının kendileri için şans olduğuna dikkat çekerek, “Sayın Valimize nezaketi için çok teşekkür ediyor, en kısa sürede kendisini ve eşleri hanımefendiyi ilçemizde misafir etmeyi diliyorum.” dedi. 

0-(1)-166.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.