Başkan Erdoğan: Kadınlarımızın üretime dahil olacağı kurslara devam edeceğiz

Başkan Erdoğan: Kadınlarımızın üretime dahil olacağı kurslara devam edeceğiz

Aylin Baylan Kaçak’ın eğitmenliğinde çeşitli branşlarda ders alan kadınların, el emeği ürünlerinin yer aldığı serginin açılışına katılan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Kadınlarımızın üretime dahil olacağı kurslara devam edeceğiz" dedi.

Nilda Altın Okay- Karaburun Belediyesi Mordoğan Kurs Merkezi'nde Aylin Baylan Kaçak’ın eğitmenliğinde 6 ay boyunca çeşitli branşlarda eğitim gören kadınların, el emeği ürünlerinin yer aldığı sergi, Mordoğan İskele'de açıldı. Açılışa Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, kursiyerler ve Karaburunlular katıldı.

fthe6eaxeaa-f7p.jpg

27 Mayıs Cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek olan sergi hakkında konuşan Başkan Erdoğan, "Karaburun Belediyesi olarak; kadınlarımızın üretime dahil olacağı, bilgi ve yeteneklerini ortaya çıkarıp aile bütçelerine da katkı sağlayabilecekleri eğitim, kurs ve organizasyonlara yönelik çalışmalarımızı farklı farklı alanlarda ve zamanlarda sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

fthe6xfwaaenegm.jpg

Başkan Erdoğan, sergiye ilişkin paylaşımında "Mordoğan Kurs Merkezimizde Aylin Baylan Kaçak’ın eğitmenliğinde 6 ay boyunca çeşitli branşlarda eğitim gören kadınlarımızın ürettikleri ürünlerden oluşan sergimizin açılışını bugün gerçekleştirdik. İzmir Milletvekilimiz Sayın Kani Beko birçok etkinliğimizde olduğu gibi bizi yine yalnız bırakmadı. Kadınlarımızın ürettikleri; makrome dikiş, nakış, tel kırma, iğne oyası, keçe ve sabunlardan oluşan sergimiz Cuma gününe kadar Mordoğan İskele’de sizlerin ziyaretine açık olacak. Karaburun Belediyesi olarak; kadınlarımızın üretime dahil olacağı, bilgi ve yeteneklerini ortaya çıkarıp aile bütçelerine da katkı sağlayabilecekleri eğitim, kurs ve organizasyonlara yönelik çalışmalarımızı farklı farklı alanlarda ve zamanlarda sürdürmeye devam edeceğiz…" ifadelerini kullandı.

fthe8adwqaeojhw.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.