Başkan Erdoğan: Kadınların daha güvende olacağı bir dünya dileğiyle

Başkan Erdoğan: Kadınların daha güvende olacağı bir dünya dileğiyle

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Tanınmasının yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katılan Başkan Erdoğan, "Kadınların daha güvende olacağı bir dünya dileğiyle..." dedi.

Medya Ege- 5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Tanınmasının 8. yıldönümü dolayısıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe katılan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Kadınların her alanda eşit ve daha güvende olacağı bir dünya dileği ile..." ifadelerini kullandı.

ff2kix9wuaqu4xk.jpg

Başkan Erdoğan, etkinliğe ilişkin paylaşımında "Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı Tanınmasının 87. yıldönümü olan bu önemli günde; İzmir Büyükşehir Belediyemizin ev sahipliğinde kadın muhtarlar, kadın meclis üyeleri, kadın milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları kadın başkanları, kadın parti temsilcileri ve kadın belediye başkanları olarak bir aradaydık.

ff2kkmzx0aqtijs.jpg

Organizasyonun ardından “temsilde eşitlik” için hep birlikte yürüdük. Kadınların her alanda eşit ve daha güvende olacağı bir dünya dileği ile..." ifadelerine yer verdi.

ff2kiynwqaaonk6.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.