Başkan Erdoğan, Karaburunlular ile bir araya geldi

Başkan Erdoğan, Karaburunlular ile bir araya geldi

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Karaburunlular ile bir araya gelerek, vatandaşın talep ve beklentilerini dinledi.

Medya Ege- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Küçükbahçe Köyü'nde bulunan Cumhuriyet, Palmiye, Papatya, Karareis, Yunusemre ve Mercankoy Sitelerinin sakinlerini ziyaret etti. Ziyarette vatandaşın talep ve beklentilerini dinleyen Başkan Erdoğan, Karaburunlulara çözüm önerilerini ve projelerini anlattı.

e8r-3tlwyaqd05d.jpg

Site sakinlerinden en fazla gelen şikayet ve taleplerin yollardaki hasarlar, yeterli gelmeyen çöp konteynerleri ve 112 Acil Servis Desteği olduğunu belirten Başkan Erdoğan, bu sorunların sorumluluk alanlarında olmasa dahi yetkililerle görüşecek çözüme kavuşmak adına elinden geleni yapacağını ifade etti.

e8r-5kixmayku9l.jpg

Başkan Erdoğan, yaptığı paylaşımda görüşme hakkında bilgiler verdi ve takipçilerine de bir öneride bulundu. Site sakinlerine aktardığı bir düşüncesini paylaşmak istediği söyleyen Başkan Erdoğan, "Yazlıkları Karaburun’da olan hemşehrilerimizin birinci ikametgahlarını ilçemize aldırmaları, pek çok sorunun kendiliğinden ortadan kalkması sonucunu doğuracak. Böylece ilçemize daha fazla kamu yatırımı alabilecek ve sizlerin sorunlarına daha hızlı ve kalıcı çözümler bulabileceğiz." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.