Başkan Erdoğan, mezatta balık sattı

Başkan Erdoğan, mezatta balık sattı

Mordoğan Balık Mezat Yeri'nde esnaf ile bir araya gelen Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, mezatta açık arttırma yaptı.

Medya Ege- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Mordoğan Balık Mezat Yeri'nde esnaf ile bir araya geldi. Mezatta açık arttırma yapan Başkan Erdoğan, ilçede gerçekleşecek Levrek Avı Yarışmasına katılacak olan tüm balıkçılara "rastgele" dedi.

Karaburun Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 12. Levrek Avı, 12-13 Şubat günlerinde Mordoğan 1 Nolu Balıkçı Barınağı’nda gerçekleşecek. Etkinlikler 800 kişi ile sınırlandırılırken, yarışma sadece At-Çek (spin) disiplininde yapılacak. Amatör balıkçılığın sürdürülebilirliği açısından yarışmada 40 santimetre altındaki levrekler değerlendirmeye alınmayacak.

Başkan Erdoğan, mezat usulü satışa ve yarışmaya ilişkin paylaşımında "Günaydın Sevgili Hemşehrilerim. Bugün günümüze balık mezatımızda başladık. Balıkçılarımızın avladıkları balıkların satışına eşlik ettik. Bugün bildiğiniz gibi Levrek Avı yarışmamız da var ve şansımıza hava mis gibi. Tüm yarışmacılarımıza şimdiden rastgele diyorum." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.