Başkan Erdoğan, okulun ilk gününde miniklerle buluştu

Başkan Erdoğan, okulun ilk gününde miniklerle buluştu

Türkiye genelinde okulların açılmasıyla birlikte minikler büyük bir heyecan yaşadı. Başkan Erdoğan, heyecanlı günlerinde miniklerin yanında oldu.

Medya Ege- Küresel Covid-19 salgını sebebiyle Mart 2020'de kapanan okullar, bir buçuk yılın ardından 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında yüz yüze olarak başladı. Okulu ve arkadaşlarını özleyen minikler, büyük bir heyecanla yeni eğitim yılına okullarında başladı. Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, bu mutlu günlerinde minikleri yalnız bırakmadı.

e-mqbkdxeaqkrcq.jpg

Başkan Erdoğan, çocukların heyecanına ortak oldu ve onlar için özel olarak hazırlanan hediyeleri verdi, sohbet etti. Okula ilk adımı atan birinci sınıf öğrencilerine ayrıca vakit ayıran Başkan Erdoğan, "Geleceğin gülü, yıldızı ve ışığı olan evlatlarımız bir buçuk yılın ardından bugün okullarına kavuştu. Bizler de onların yanlarındaydık. Hepsinin gözlerindeki ışıltı ve heyecan içimizi umutla doldurdu." dedi.

e-mqc2-wua00k9q.jpg

Tüm okullar dezenfekte edildi

Başkan Erdoğan, çocukların daha hijyenik bir ortamda eğitimlerini sürdürmeleri için İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin de desteğiyle tüm okullarda dezenfekte işleminin tamamlandığını söyledi.

e-mqq53xoaalzu4.jpg

Açıklamasının sonunda Başkan Erdoğan, tüm öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.