Başkan Erdoğan: Özlediğimiz bayramlara kavuştuk sonunda!

Başkan Erdoğan: Özlediğimiz bayramlara kavuştuk sonunda!

Ramazan Bayramı dolaysıyla mesaj yayınlayan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Doyasıya sarılacağımız günleri bekledik ve özlediğimiz bayramlara kavuştuk sonunda" dedi.

Nilda Altın Okay- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Ramazan Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında koronavirüs pandemisi sebebiyle ayrı kalınan bayramların artık sona erdiğini ifade eden Başkan Erdoğan, "Sağlıklı güzel günlerin geleceği umuduyla sabrederek, sevdiklerimize doyasıya sarılacağımız günleri bekledik ve özlediğimiz bayramlara kavuştuk sonunda" dedi.

frutdhpxoamd0gj.jpg

Başkan Erdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ne çok özledik bayramlarda bizleri bir araya getiren büyük sofralarda buluşmayı. Kucaklaşmak demektir bayramlar bizler için...Kalabalık aile toplantıları, komşulara yapılan ziyaretler, evlerden yükselen şen kahkahalar… Kaç bayramdır hasret kaldık sevdiklerimize...

Sağlıklı güzel günlerin geleceği umuduyla sabrederek, sevdiklerimize doyasıya sarılacağımız günleri bekledik ve özlediğimiz bayramlara kavuştuk sonunda. Sağlıkla, mutlulukla, bereketle, sevdiklerimizle bir arada kutlayacağımız nice güzel bayramlar dileğiyle, Ramazan Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım. Kucak dolusu sevgilerimle..."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.