Başkan Erdoğan: Tüm değerlerimize sahip çıkacağınıza inanıyorum

Başkan Erdoğan: Tüm değerlerimize sahip çıkacağınıza inanıyorum

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkanlık makamını Zeynep Nazlı Şahin'e bırakan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Tüm değerlerimize sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum." dedi.

Nilda Altın Okay- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkanlık makamını Zeynep Nazlı Şahin'e bıraktı. Başkan Yardımcılığı görevini ise Hayrunnisa Bayar ve Köksal Dolunay’ın devraldığı etkinlikte Başkan Erdoğan, miniklerin sorularını yanıtlayıp önerilerini dinledi.

fq8y-sxxiaa7xsx.jpg

Küçük Belediye Başkanı ve Başkan yardımcılarına ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verirken her zamankinden fazla heyecanlandığını ifade eden Başkan Erdoğan, "Ne kadar güzelleştirdiniz bugünümü enerjinizle, gülüşünüzle, sevginizle… Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük eseri Nutuk ile sağlığın, bereketin, bilgeliğin ve uzun ömrün temsili zeytinimizi emin ellere teslim ederken, tüm değerlerimize sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum." dedi.

fq8y9noxsaewhkl.jpg

Başkan Erdoğan, konuya ilişkin açıklamasında "Bugünün çocukları, yarının büyükleri… Onlar aydınlık geleceğimizin en önemli teminatı… Geleceğimizi ışığa boğacak olanlar… Biz yarınlara umutla bakıyorsak sayenizde… Ne kadar güzelleştirdiniz bugünümü enerjinizle, gülüşünüzle, sevginizle… Bugün Belediyemizde ağırladığımız küçük Belediye Başkanı ve Başkan yardımcılarımıza ilçemizde yürüttüğümüz çalışmalar hakkında bilgi verirken her zamankinden çok daha fazla heyecanlandım doğrusu. Küçük Başkanımız Zeynep Nazlı Şahin ve Başkan Yardımcılarımız Hayrunnisa Bayar ve Köksal Dolunay’ın sorularını yanıtlayıp önerilerini dinledim. Pırıl pırıl çocuklarımızın nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük eseri Nutuk ile sağlığın, bereketin, bilgeliğin ve uzun ömrün temsili zeytinimizi emin ellere teslim ederken, tüm değerlerimize sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum." diye konuştu.

fq8y8xjwuaifiyj.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.