Başkan Erdoğan, 'Turizm faaliyetlerini destekliyoruz'

Başkan Erdoğan, 'Turizm faaliyetlerini destekliyoruz'

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Turizm Haftasını kutlayarak, 'Turizm faaliyetlerini destekliyoruz' açıklamasını yaptı.

Medya Ege- Her yıl ülkemizde 15- 22 nisan tarihleri arasında Turizm Haftası kutlanıyor. Türkiye ekonomisine büyük bir katkısı olan turizmin gelişmesi ve kalkınması için çeşitli faaliyetler yapılıyor. İzmir'in en güzel ilçelerinden biri olan ve turizm için önemli olan Karaburun'da da turizm faaliyetleri yoğun bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Turizm haftasında olmamızdan dolayı Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, sosyal medya hesabından Turizm Haftası nedeniyle mesaj yayımladı. Karaburun'un eşsiz güzelliğinden bahseden Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Adeta bir turizm cenneti olan güzel ülkemizde ve memleketimiz Karaburun’da, bu sektörde emek veren tüm çalışanların bol kazançlı bir sezon geçirmesini diliyor, Turizm Haftası’nı kutluyoruz" dedi.

ilkay-girgin-erdogan.jpg

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Erdoğan, "Maviyi kıskandıran tertemiz denizi, dağları kekik kokan mis gibi havası, bozulmamış tabiatı, yemyeşil doğası ve lezzetli tatlarıyla bizi her gün kendine hayran bırakan, içten, sevecen, misafirperver halkı ile sizi evinizde hissettiren, Son yıllarda turizm sektöründe yıldızı parlayan yerler arasında gösterilen memleketimizde, ilçemizin kalkınmasına yönelik turizm faaliyetlerini desteklemekle birlikte, yöremize has coğrafi ve demografik özelliklerin korunmasını hepimiz çok önemsiyoruz. Çünkü Karaburun’u Karaburun yapan tam da bu özellikler. Adeta bir turizm cenneti olan güzel ülkemizde ve memleketimiz Karaburun’da, bu sektörde emek veren tüm çalışanların bol kazançlı bir sezon geçirmesini diliyor, Turizm Haftası’nı kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.