Başkan Erdoğan: Vergilerinizi en verimli şekilde değerlendiriyoruz

Başkan Erdoğan: Vergilerinizi en verimli şekilde değerlendiriyoruz

Başkan Erdoğan, 3-6 yaş anaokulu açılışını gerçekleştirdiklerini, "Sizlerin vergileri ile oluşan maddi imkanlarımızı en verimli şekilde değerlendirerek, olabilecek en iyi imkanlar ile çocuklarımıza hizmet vereceğiz. " sözleriyle duyurdu.

Medya Ege- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, vergiler ile oluşan maddi imkanlar sayesinde Mordoğan Hizmet Binasının yanında 3-6 yaş arası çocuklar için kurulan anaokulu açılışının gerçekleştirildiğini açıkladı.

Başkan Erdoğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Hemşehrilerim, Haftaya içimizi ısıtan, yavrularımızın sıcaklığını doyasıya içimize çektiğimiz görüntülerle başladık. İlçemizde 3-6 yaş yavrularımıza yönelik anaokulumuzun açılışını bugün gerçekleştirdik.

fcibqqxxmaqblkv.jpg

Sizlerin vergileri ile oluşan maddi imkanlarımızı en verimli şekilde değerlendirerek, olabilecek en iyi imkanlar ile çocuklarımıza hizmet vereceğiz. Mordoğan Hizmet Binamızın yanında yavrularımıza hizmet verecek anaokulumuzda;

çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimlerini destekleyecek altyapılar oluşturduk. Rengarenk bir dünyada evlatlarımızın keyifle vakit geçirmelerini ve ailelerinin gözü arkada kalmadan anaokuluna bırakabilmelerini amaçladık.

fcibyqjxiagcnez.jpg

Güçlü bir geleceğin inşasının evlatlarımıza vereceğimiz doğru eğitimler mümkün olacağına inanıyoruz. Anne ve babalarımız bizleri okula gönderirken “Allah zihin açıklığı versin” derdi.

Anaokulumuzda eğitim hayatlarına ilk adımlarını atan evlatlarımız için aynı dilek ve duayı paylaşıyoruz. Hayırlı ve uğurlu olması dileklerimle…"

fcibrtnwqaapbvz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.