Başkan Erdoğan, yol ve park çalışmalarını yerinde inceledi

Başkan Erdoğan, yol ve park çalışmalarını yerinde inceledi

Başkan Erdoğan, ilçenin farklı noktalarında gerçekleştirilen yol ve park çalışmalarını yerinde inceleyerek, görevli ekiplerden bilgi aldı.

Medya Ege- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Karaburun Merkez ve Saip Mahallelerinde gerçekleştirilen yol yapımı ve çevre çalışmalarını yerinde inceledi. Ardından İskele Mahallesinde yapılması planlanan park alanında da incelemelerde bulunan Başkan Erdoğan, görev alan belediye ekiplerinden çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

fcsvluvweai2l8e.jpg

Süren çalışmalara paylaşımında incelemeler ile ilgili paylaşımda bulunan Başkan Erdoğan, "Değerli Hemşehrilerim, ekip arkadaşlarımla ilçemizin farklı noktalarında sürdürdüğümüz yol ve park çalışmalarını yerinde inceledik. Karaburun Merkez ve Saip mahallemizde gerçekleştirilen yol yapım ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledik ve bölgede yaşayan vatandaşlarımızla günaydınlaştık.

fcsvoncwube-ywp.jpg

İskele Mahallemizde yapmayı planladığımız park alanını da yerinde inceledik. Vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın keyifle vakit geçirecekleri bir park kazandırmak için gün sayıyoruz…

Hepimizin günü güzel ve bereketli olsun..." açıklamasında bulundu.

fcsvrh0xoakjhc.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.