Başkan Erdoğan: Zeytin üretimini korumak için çalışıyoruz

Başkan Erdoğan: Zeytin üretimini korumak için çalışıyoruz

Dünya Zeytin Günü dolayısıyla paylaşımda bulunan Başkan Erdoğan, "Zeytinyağı Fabrikamızda, atalarımızdan kalan ağaçlarımızı ve zeytin üretimini korumak, üreticilerimize destek olmak için gece gündüz çalışıyoruz." dedi.

Medya Ege- UNESCO 40.Genel Konferansının Kültür Komisyonunun almış olduğu karar ile ilan edilen 26 Kasım Dünya Zeytin Ağacı Günü dolayısıyla paylaşımda bulunan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, paylaşımında barışın, bilgeliğin ve bereketin simgesi olan zeytinin Karaburun için de anlamı büyük olduğunu belirtti.

Başkan Erdoğan, paylaşımında "İnsanlık tarihinde barışın, bilgeliğin ve bereketin simgesi olan zeytinin Karaburun için de anlamı büyüktür. Zeytin sadece sofralarımızın baş tacı değildir. Aşımız, ekmeğimiz, düğünümüz, sünnetimizdir…

Belediyemiz bünyesinde geçen yıl Cumhuriyet Bayramı’nda devreye aldığımız Zeytinyağı Fabrikamızda, atalarımızdan kalan ağaçlarımızı ve zeytin üretimini korumak, üreticilerimize destek olmak için gece gündüz çalışıyoruz.

780x411-cift-maas-vurgunu-chpli-baskan-ilkay-girgin-erdogan-kendisini-mudur-yapti-1563518936793.jpeg

Dünya Zeytin Günü vesilesiyle, ilçemizin en önemli tarım ürünlerinden olan zeytinimize sahip çıkmaya ve onu daha çok sofraya ulaştırmak için çalışmaya devam edeceğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum." ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.