Başkan Erdoğan, Çakıroğlu ve Kayaalp’i tebrik etti!

Başkan Erdoğan, Çakıroğlu ve Kayaalp’i tebrik etti!

Karaburun Belediye Başkanı Av. İlkay Girgin Erdoğan, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda yarışan yükselen Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu’nu ve Milli Güreşçi Rıza Kayaalp’ı gösterdikleri başarılardan dolayı kutladı.

Medya Ege- Karaburun Belediye Başkanı Av. İlkay Girgin Erdoğan, gecikmeli olarak gerçekleşen Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye'yi temsil ederek yarı finale yükselen yükselen Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu’nu ve Milli Güreşçi Rıza Kayaalp’ı sosyal medya üzerinden paylaştığı son gönderi ile kutladı.

e7sev00wyaac7c1.jpg

Başkan Erdoğan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda sporcuların olduğu karelere de yer vererek Türkiye'nin içinde bulunduğu zor durumlarda bu sevindirici haber için sporcuları tebrik ettiğini vurguladı. Başkan Erdoğan, söz konusu paylaşımda, Yaşadığımız bu zor günlerde Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda mücadele eden sporcularımızdan gelen başarı haberleri yüzümüzü gülümsetiyor. Müsabakalarda yarı finale yükselen Milli Boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu’nu ve Milli Güreşçimiz Rıza Kayaalp’ı gönülden kutluyor,başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.
e7sey-5weaibjx1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.