Başkan Erdoğan'dan deprem açıklaması!

Başkan Erdoğan'dan deprem açıklaması!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, merkez üssü İzmir'in Karaburun ilçesi olan ve peş peşe yaşanan depremler sonrası açıklamada bulundu. 

Medya Ege- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Karaburun'da meydana gelen depremler sonrası yaptığı açıklamada, "Tüm yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletirken, gelişmeler hakkında sizleri bilgilendireceğimizi de belirtmek istiyorum" dedi. 

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan  Başkan Erdoğan, "Merkezi Karaburun olan; Urla, Foça, Dikili ilçelerimiz ile İzmir kent merkezinde de hissedilen 4.1, 5.2, 4.8 ve 4.7 büyüklüğünde dört ayrı deprem meydana gelmiştir.  Bir saat içinde yaşadığımız bu depremler hepimizi çok korkutsa da, saat 10.15 itibarıyla çok şükür belediyemize ulaşan bir hasar kaydı bulunmamaktadır.  Depremden hemen sonra muhtarlarımız ile süratle iletişim kurduk, köy ve mahallelerimizde herhangi bir hasar ve yıkım olmadığı konusunda bilgi aldık.  30 Ekim’de gerçekleşen 6,9 şiddetindeki deprem sonrasında ilçemizde ağır hasar oluşan 59 konutumuz vardı. Bu yapılarda bir sorun olup olmadığı hakkında çalışmalarımız ekipler tarafından detaylıca sürdürülecektir.  Tüm yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletirken, gelişmeler hakkında sizleri bilgilendireceğimizi de belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.