Başkan Erdoğan’dan geri dönüşüm çağrısı!

Başkan Erdoğan’dan geri dönüşüm çağrısı!

Gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için atıkların geri dönüştürülmesinin önemine dikkat çeken Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, tüm Karaburunluları katkı sağlamaya davet etti.

Nilda Altın Okay- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, atıkların türlerine göre ayrı birikimlerinin sağlanması ve geri dönüşüme kazandırılması amacıyla hayata geçirilen çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Mobil Atık Getirme Merkezi ile Giysi, Ayakkabı ve Tekstil Kumbaralarının ilçede çeşitli noktalara yerleştirildiğini söyleyen Başkan Erdoğan, "Evinizde oluşan geri dönüştürülebilir atıklarınızı diğer atıklarınızdan ayrı biriktirerek, bu atıkları belediyemiz tarafından yerleştirilen geri dönüşüm konteynerlerine bırakabilirsiniz" dedi.

fstngatxsaaomlm.jpg

Gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için atıkların geri dönüştürülmesinin önemine dikkat çeken Başkan Erdoğan, "Dünyamız her geçen gün daha fazla kirleniyor. Bu durum yaşam alanlarımızın ve ekosistemin tehlikeye girmesine sebep oluyor" dedi ve tüm Karaburunluları katkı sağlamaya davet etti.

ysn8d9zr-400x400.png

Başkan Erdoğan, açıklamasında "Dünyamız her geçen gün daha fazla kirleniyor. Bu durum yaşam alanlarımızın ve ekosistemin tehlikeye girmesine sebep oluyor. Doğamız ve geleceğimiz için Karaburun Belediyesi olarak ilçemize atıkların türlerine göre ayrı birikimlerinin sağlanması ve geri dönüşüme kazandırılabilmesi için hazırladığımız Mobil Atık Getirme Merkezi, Giysi, Ayakkabı ve Tekstil Kumbaralarını ilçemize yerleştirdik. Evinizde oluşan geri dönüştürülebilir atıklarınızı diğer atıklarınızdan ayrı biriktirerek, bu atıkları belediyemiz tarafından yerleştirilen geri dönüşüm konteynerlerine bırakabilirsiniz. Gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için atıkları geri dönüştürerek doğamıza katkı sağlayalım." ifadelerine yer verdi.

fstngztxmaiclny.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.