Başkan Erdoğan'dan Karaburun Yarımadası hakkında açıklama

Başkan Erdoğan'dan Karaburun Yarımadası hakkında açıklama

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Genel Müdür Mehmet Ali Kahraman ile Karaburun Yarımadası hakkında yapılan görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Medya Ege- Başkan Erdoğan, Çevre Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü’ne yaptığı ziyarette, Genel Müdür Mehmet Ali Kahraman ve ekibine Karaburun'un ihtiyaçlarını aktarma şansı bulduklarını ve bu ihtiyaçların imar planlarına işlenmesi için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

1024px-karaburun-yarimadadan-sakiz-adasi.jpg

Bakanlık ile konuya ilişkin aynı bakış açısına sahip olmalarından son derece mutlu olduğunu ifade eden Başkan Erdoğan, "Memnuniyetle ifade etmeliyim ki, Bakanlığımızın konuyla ilgili kademesindeki arkadaşlarımızla Karaburun Yarımadası’nın doğal ve özgün dokusunun korunması konusunda aynı hassasiyet ve bakış açısına sahibiz. Bu vesile ile yapıcı tutumları nedeniyle kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Ankara’da yaptığımız toplantılarda ilçemizin SİT derecelendirme çalışmalarımızın da sonuçlandığının bilgisini de sizlerle paylaşmak istiyorum. Hazır olan 1/25.000 ölçekli imar planlarımıza, sit paftaları da işlenerek en kısa zamanda yürürlüğe girecektir. Yarımadamızın Özel Çevre Koruma Bölgesi olması nedeniyle, vatandaşlarımızın uzun zamandır beklediği 1/25.000 ölçekli imar planlarımızı Bakanlığımız ile işbirliği ile kısa bir süre içinde ve ilçemize en faydalı şekilde tamamlayacağımızı ümit ediyorum." diyerek açıklamasını tamamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.