Başkan Erdoğan'dan vatandaşlara davet!

Başkan Erdoğan'dan vatandaşlara davet!

Karaburun Belediye Başkanı Av. İlkay Girgin Erdoğan, GES Projesi için Parlak Köyü’nde yapılacak Halkın Katılımı Toplantısı'na vatandaşları davet ederek, "Güneş Enerjisi Santralleri ile ilgili mücadelemiz sürüyor" dedi.

Medya Ege- Karaburun Belediye Başkanı Av. İlkay Girgin Erdoğan, Öres Elektrik Üretim A.Ş tarafından yapılacak GES projesi için 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü Parlak Köyü'nde yapılacak Halkın Katılımı Toplantısı'na tüm Karaburunluları davet etti.

ak-partili-baskan-sikayetci-oldu-baskan-erdogan-ve-yegenine-zimmet-davasi-h107649-390e3.jpg

Karaburun'un doğasını bozacak olan Güneş Enerjisi Santralleri ile ilgili mücadelelerinin devam ettiğini belirten Başkan Erdoğan, vatandaşlara seslenerek, "İlçemize, geleceğimize ve doğamıza sahip çıkmaya çağırıyorum" açıklamasını yaptı.

fspy1pdwqaavqc0.jpg


Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Karaburun Belediye Başkanı Av. İlkay Girgin Erdoğan, "Kıymetli Hemşehrilerim, İlçemiz genelinde rüzgâr enerjisi santralleri sahalarına yapılması planlanan ve mera alanlarımızı tamamen hayvancılık faaliyeti dışına çıkaracak Güneş Enerjisi Santralleri ile ilgili mücadelemiz devam ediyor. Öres Elektrik Üretim A.Ş tarafından yapılacak GES projesi için 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü Parlak Köyü’müzde yapılacak Halkın Katılımı Toplantısı'na tüm hemşehrilerimi davet ediyor; ilçemize, geleceğimize ve doğamıza sahip çıkmaya çağırıyorum. Toplantıya katılmak isteyen hemşehrilerimiz için 9 Mayıs Pazartesi günü saat 08.00’de Mordoğan İskele’den, saat 08.30’da Karaburun Merkez’den servis kaldırılacaktır" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.