Başkan Erdoğan'dan yangın açıklaması!

Başkan Erdoğan'dan yangın açıklaması!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, dün Karaburun'da başlayan otluk alandaki yangın hakkında açıklama yaptı.

Medya Ege- Gece boyunca bazı evler boşaltılmak zorunda kalınan Karaburun'daki yangın söndürüldü. Yangına dair açıklama yapan Başkan Erdoğan, "Yaklaşık bin zeytin ağacı ve yüz hektar alanın zarar gördüğü yangında bazı evlerin müştemilatları zarar görmüştür. Can kaybına neden olmaması için gece boyunca bölgedeki bazı evleri geçici olarak boşaltmak zorunda kaldık" dedi.

marmaris-te-orman-yangini-221658.jpg

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Kıymetli Hemşehrilerim,

Dün gece saat 23.00 sularında ilçemize bağlı Parlak Mahallesi Badembükü’nde rüzgar enerji santrali ana nakil direğinden çıktığı düşünülen yangın, kuvvetli rüzgârın da etkisiyle hızla yayılmıştır.

Yaklaşık bin zeytin ağacı ve yüz hektar alanın zarar gördüğü yangında bazı evlerin müştemilatları zarar görmüştür. Can kaybına neden olmaması için gece boyunca bölgedeki bazı evleri geçici olarak boşaltmak zorunda kaldık.

whatsapp-image-2019-09-04-at-16.00.48.jpeg

Kontrol altına alınan ve soğutma çalışmaları süren yangın, hepimizi büyük üzüntüye sevk etse de can kaybımızın olmaması tek tesellimizdir.

Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Tunç Soyer ve İtfaiye teşkilâtımıza, Orman teşkilatımıza, Belediyemiz çalışanlarına ve komşumuz Urla Belediyesi ekiplerine, olay anından itibaren sabaha kadar bizlerle birlikte olan ve yardımlarını esirgemeyen hemşehrilerime ve kamu görevlilerine teşekkürü borç biliyorum. Hepimize, Karaburun’umuza çok geçmiş olsun.  Allah tekrarını göstermesin…"

whatsapp-image-2019-09-04-at-16.00.47-(1).jpegwhatsapp-image-2019-09-04-at-16.00.47.jpegwhatsapp-image-2019-09-04-at-16.00.45.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.