Başkan Erdoğan'dan yardım çağrısı

Başkan Erdoğan'dan yardım çağrısı

Karaburun Belediye Başkanı Av. İlkay Girgin Erdoğan, yurt genelinde meydana gelen orman yangınlarında ihtiyaç duyulan malzemelerin tedarik edilmesi için seferberlik çağrısında bulundu.

Medya Ege- Karaburun Belediye Başkanı Av. İlkay Girgin Erdoğan, sosyal medya üzerinden paylaştığı gönderide, Türkiye'nin dört bir yanında başlayan orman yangınlarında vatandaşların ihtiyaç duyabileceği malzemelerin tedarik edilmesi ve taşınması için vatandaşlara davette bulundu.

e7xjq7bx0aaj6gk.jpg

Başkan Erdoğan, yaptığı paylaşımda vatandaşlara seslenerek yangında etkilenen bölgelere ihtiyaçların hızlı bir şekilde gönderilmesi gerektiğinin önemini vurguladı. Vatandaşların malzemeleri ulaştırabilmeleri için paylaştığı gönderiye adres de ekleyen Başkan Erdoğan, yardımların önemini vurgulamak için, "Yangın felaketinin yaralarını birlikte sarıyoruz. Yangından etkilenen bölgelere gönderilmek üzere ihtiyaç duyulan malzemeleri gelin hep birlikte hızlıca tedarik edelim. Listede yer alan malzemeleri Nergis Kafe ve Karaburun Belediyesi Mordoğan Hizmet Binası'na ulaştırabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.