Başkan Erdoğan’ın Bayındır Müjdesi Gerçekleşiyor!

Başkan Erdoğan’ın Bayındır Müjdesi Gerçekleşiyor!

Arif Çayan yazdı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en son İzmir’e geldiğinde,  Kiraz ve Bayındır’a gitmişti. Orada vatandaşlara seslenmişti.

40...jpg

Bayındırlılarla buluşmasında, Süs Bitkileri Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin kurulacağının müjdesini de ilk kez orada söylemişti.

İşte o müjdenin gerçekleşmesi için İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener ve Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, bir masanın etrafından buluştular.

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Bayındır’ın her yerine karış karış bilen, Bayındırı olarak, Bayındırlılar için en iyisinin ne olduğuyla masaya geldi.

0-(5)-035.jpg

İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, müjdesini gerçekleştirmek üzere verdiği emir ve talimatlarla masaya geldi.

İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener ise, Dünya, Türkiye ve İzmir iş dünyasının beklentilerini içeren görüşleriyle masaya geldi.

Değerlendirme yaptılar, planlama yaptılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdeli sözünün gerçekleşeceği yerle ilgili araştırma yaptılar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesinin gereği için yürütülen bu çalışma, şüphesiz ki Bayındır’a, Bayındırlılara çok şey kazandıracak.

Bayındır için yeni bir organize sanayi bölgesi.

Bayındır için, Bayındırlılar için yeni bir ekonomik güç.

O masadan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdesinin gerçekleşmesinin ilk işaretleri verilmiş oldu.

Başka Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, emeği geçen herkese ben de Bayındırlı olarak çok teşekkür ediyorum.

Şimdiden Bayındır’ımıza, Bayındırlılara hayırlı olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.