Başkan Ergin'den Hem alışveriş hem denetim

Başkan Ergin'den Hem alışveriş hem denetim

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin pandemi sürecinde hiç aksatmadan eşi Canan Ergin ile birlikte pazar alışverişini Ali Çetinkaya Mahallesi’ndeki semt pazarında yapıyor.

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında dünyayı sarsan Covid-19 nedeniyle Ayvalık’ta kamu, kurum ve kuruluşlarının sıkı denetimi sayesinde az vaka ve az can kaybı ile bugüne kadar geldiklerini hatırlatan Başkan Ergin, “Pazar alışverişi bizim evimizde bir gelenek, eşim ile birlikte ihtiyaçları belirleriz,  birlikte alışveriş yaparız. Hem pandemi döneminde sosyal mesafe kurallarını kontrol ederiz hem maske takmayanları uyarırız, hem de vatandaşların sorunlarını, dertlerini ve sıkıntılarını ilk ağızdan dinleriz.  Sosyal mesafeye uyalım, uymayanları uyaralım, maske kullanımına özen gösterelim. Özellikle ellerimizi sık sık yıkamayı ve dezenfektan kullanmayı unutmayalım. Öncelikle sağlığımızı kendimiz koruyalım” dedi.

hem-alisveris-hem-denetim-(2).jpg

Covid-19 salgınına karşı kent genelinde denetimlerin de devam ettiğini hatırlatan Başkan Ergin, “Ayvalık İlçe Sağlık Müdürlüğü, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma, Balıkesir ve Ayvalık Belediyeleri zabıta ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Restoranlar, kafeteryalar ile düğün salonlarını çok sıkı bir şekilde denetliyoruz. Denetimler aralıksız sürdürülüyor, uyarılar yapılıyor. Hem Ayvalık’a tatil için gelenler hem de özellikle hizmet sektöründe çalışanlar takibimiz altında” diye konuştu.

hem-alisveris-hem-denetim-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.