Başkan Ergin’e anlamlı ziyaret!

Başkan Ergin’e anlamlı ziyaret!

18 Mart Çanakkaleliler Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Orhan Arslan ile yönetim kurulu üyeleri Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’i makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Sivil Toplum örgütleri ile dayanışma içinde çalıştığını belirten Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, ziyaretten çok mutlu olduğunu söyledi. Belediye çalışmaları hakkında heyeti bilgilendiren Başkan Ergin,“Belediye başkanı olarak amacım Ayvalık halkının yaşamını kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini arttırmak çalışmalarımız bu yönde ilerliyor. Ayvalık Belediyesi olarak halkımıza birkaç binada hizmet veriyoruz. Yakın zamanda yine bu bina gibi tarihi, ancak daha büyük bir binaya taşınarak hizmet vermeye çalışacağız. Hedefimiz Belediyemizin hizmetlerini mümkün olduğunca tek çatı altında toplamak çalışmalarımız bu yönde devam ediyor’ dedi.

Ayvalık Halkı Çok Şanslı 

18 Mart Çanakkaleliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Arslan ise İzmir’den Ayvalık’a bakıldığında Başkan Ergin’in Ayvalık’ı özel bir kent yapma yolunda emin adımlarla ilerliyor olarak gördüklerini söyledi. Arslan, “Küçükköy Belediye Başkanı olduğunuz dönemde de yapılmayanları yaparak, halkın yaşam kalitesini arttırdığınızı biliyoruz. Ayvalık halkı çok şanslı çünkü sizin gibi genç ve dinamik bir belediye başkanları var. En önemlisi ne istediğinizi Ayvalık’a neler yapmak istediğini bilen bir kişisiniz. Başarılarınız İzmir’den de duyuluyor” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.