Başkan Ergün Esnafın Sofrasına Konuk Oldu

Başkan Ergün Esnafın Sofrasına Konuk Oldu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Hatuniye Camii ve Çeşnigir Camii çevre esnafı ile birlikte Kurşunlu Han esnafının düzenlediği kahvaltıya konuk oldu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Hatuniye Camii ve Çeşnigir Camii çevre esnafı ile birlikte Kurşunlu Han esnafının düzenlediği kahvaltıya konuk oldu. 1. Anafartalar ve Çarşı Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sokak sağlıklaştırma çalışmaları nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür eden bölge esnafı, çarşının gizli güzelliğinin ortaya çıktığını belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Hatuniye Camii ve Çeşnigir Camii çevre esnafı ile Kurşunlu Han esnafıyla sabah kahvaltısında buluştu. Sıcak bir ortamda gerçekleşen kahvaltıya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Şehzadeler Belediyesinin Milliyetçi Hareket Partili Meclis Üyeleri, Çarşı Mahalle Muhtarı Vahit Karacalar, Göktaşlı Mahalle Muhtarı Mehmet Mıhçıoğlu ve bölge esnafı katıldı. Kahvaltının ardından eller semaya açılarak, dualar okundu.

Çarşının Güzelliği Ortaya Çıktı

1. Anafartalar ve Çarşı esnafı Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sokak sağlıklaştırmaları nedeniyle memnuniyeti dile getirerek, “Tabelalardan, elektrik tesisatlarına, çatılardan saçaklara kadar, kötü görünüme sahip tüm detaylar yenilenerek daha güzel bir görünüme kavuştu. Çarşımıza ayrı bir güzellik katan çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz” dedi.

Bölge Esnafına Katkı Sağlayacak

Gerçekleştirilen çalışmaların ardından çarşıdaki tarihi dokunun ortaya çıktığını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Tarihsel doku ile modern yapının sentezi şeklinde hayata geçirilen çalışmaların ardından çarşıdaki kötü görüntü ortadan kalktı. İnşallah bu değişim, esnafımızın işlerine de katkısı olacak” dedi. 

Başkan Ergün’ü Duygulandıran Sürpriz

Düzenlenen kahvaltı programında Çarşı’nın en eski esnafı olan Fethi Gönül, Başkan Ergün’ün geçtiğimiz günlerde doğum günü olması nedeniyle kendisine şapka hediye etti. Başkan Ergün’e bunun ardından küçük bir sürpriz de küçük Arda tarafından geldi. Arda Karayılan kendi harçlıklarıyla aldığı pastayı Başkan Ergün’e takdim ederek doğum gününü kutladı.  Başkan Ergün, Arda Karayılan’ın sürpriziyle duygulanarak kendisine teşekkür etti.

Esnafın Yüzü Gülüyor

Kahvaltı programının ardından Başkan Ergün, sokak sağlıklaştırma çalışmaları tamamlanan bölgede incelemelerde bulundu. Tüm esnafla tokalaşarak, hayırlı işler dileyen Başkan Ergün’e çarşı esnafı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.