Başkan Ergün’den Çocuklara Yeni Yıl Hediyesi

Başkan Ergün’den Çocuklara Yeni Yıl Hediyesi

Çocukların sosyal ve kültürel faaliyetlere katılmasına destek olmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından çocuklara sirk bileti hediye edildi.

Şehir merkezindeki yaklaşık 45 bin öğrenci kendilerine ücretsiz olarak dağıtılan biletlerle Türkiye Sirki’nde, sihirbazlar, palyaçolar, uçan akrobatlar, karakter kostümlü dansçılarla keyifli dakikalar yaşayacak.
Türkiye’nin ilk uluslararası hayvansız sirki “Türkiye Sirki” Manisa Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle, 30-31 Aralık, 1-6-7-8 Ocak tarihlerinde Eski Otogar içerisinde kurulan çadırda Manisalılarla buluşacak. Manisa’da kültürel ve sanatsal faaliyetleri her yaştan vatandaşa ulaştıran Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Manisalı çocuklara yeni yıl hediyesi vererek şehir merkezindeki öğrencilere yaklaşık 45 bin adet bileti ücretsiz olarak dağıttı. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy ve Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına Laleli Çocuk Kültür Sanat Merkezi’ni ziyaret ederek minik öğrencilere sirk bileti dağıttı.
Velilerden Başkan Ergün’e Teşekkür
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan ücretsiz biletlerle Türkiye Sirki’nde çocuklarının keyifli dakikalar yaşayacaklarını dile getiren veliler ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.