Başkan Erhan Kılıç, apartman görevlileri ile  bir araya geldi!

Başkan Erhan Kılıç, apartman görevlileri ile bir araya geldi!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Buca Apartman Görevlileri Derneğinin düzenlediği toplantıya katılarak apartman görevlileri ile bir araya geldi.

Medya Ege- Buca Belediyesi ev sahipliğinde Şirinyer Düğün Salonu'nda apartman görevlileri ile gerçekleştirilen toplantıya Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel , Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe, Buca Apartman Görevlileri Derneği Başkanı Hüseyin Karpuz ve dernek yönetimi katıldı.

fnur9gfwuaew1kc.jpg

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Kılıç, "CHP İzmir İl Başkanımız Deniz Yücel , Buca İlçe Başkanımız Hacer Taş Gültepe, Buca Apartman Görevlileri Derneği Başkanı Hüseyin Karpuz ve değerli yönetiminin düzenlediği toplantıya Şirinyer Düğün Salonu'nda ev sahipliği yaptık. En zor meslek gruplarından biri olan apartman görevlilerimizin sorun ve taleplerini dinledik, mağduriyetlerinin giderilmesi için hızlı bir şekilde yasal düzenlemeler yapılması gerektiğini ortaya koyduk" ifadelerini kullandı.

fnur-mcx0aeer7g.jpg
Toplantıya dair CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Buca Apartman Görevlileri Derneğiyle bir araya gelerek ülke sorunlarını, emek ve alınteriyle çalışan apartman görevlilerinin sorunlarını konuştuk. İktidar olduğumuzda apartman görevlilerinin sorunlarını çözeceğiz" dedi.

fnur-n1xmayafkj.jpgfnur9eewuaekfie.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.