Başkan Erhan Kılıç: Çocuklar kazanıyor, anne babalar kazanıyor

Başkan Erhan Kılıç: Çocuklar kazanıyor, anne babalar kazanıyor

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç: Buca’da çocuklar kazanıyor, anne babalar kazanıyor.

MEDYA EGE - Eğitimde fırsat eşitliği yaratan hizmetleri ile ilçede yaşayan çocukların eğitimine katkıda bulunan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, yarı zamanlı eğitimin hem çocuklar hem aileler için yararına dikkat çekti.geymyrhxiaayxuo-001.jpeg

Başkan Kılıç paylaşımında "Buca’da çocuklar kazanıyor, anne-babalar kazanıyor. Dar gelirli ailelerin 4-6 yaş arasındaki çocukları için Şirinyer, Gediz, Ufuk, Kozağaç, Bucakoop ve Yenigün semtlerinde hizmet veren Buca Belediyesi Pırlanta Merkezleri’ni yarı zamanlı eğitim merkezlerine dönüştürdük. 6 ayrı merkezde, çocuklarımız haftanın 5 günü eğitim alıyor. Bu merkezlerden 5 yılda 6400 evladımız faydalandı" notunu düştü.

geymyrlwwaa2w-k-002.jpeg

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM

Buca Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliği yaratmak amacıyla hayata geçirdiği Yarı Zamanlı Okul Öncesi Eğitim Merkezleri, dar gelirli aileler için can suyu oldu. Merkezler sayesinde 4-6 yaş arası çocuklar okul öncesi eğitimine ücretsiz olarak ulaşırken ebeveynler zamanlarını istedikleri gibi değerlendirme imkanı buldu.

YARI ZAMANLI EĞİTİM SUNAN MERKEZLER

Buca Belediyesi Yarı Zamanlı Eğitim Merkezleri, profesyonel öğretmen ve yönetici kadrosu ile Şirinyer, Gediz, Ufuk, Kozağaç, Buca Koop ve Yenigün semtlerinde hizmet veriyor. Okul öncesi eğitimler hafta içi sabah 09.00-12.30, öğleden sonra ise saat 13.30-17.00 arasında gerçekleştiriliyor. Merkezlerde eğitim gören çocuklar eğitim hayatına daha donanımlı başlıyor.

geymyrlxsaeitey-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.