Başkan Erhan Kılıç: Çocuklarımız mutluysa biz de mutluyuz

Başkan Erhan Kılıç: Çocuklarımız mutluysa biz de mutluyuz

Buca Belediyesi’ne bağlı temizlik işleri ekipleri, sokaktan çöp alırken mahalle çocuklarının onlara eşlik etmesi, onlarla birlikte şarkıya eşlik edip, oynaması sosyal medyanın gündemi oldu.

İzmir’in Buca Belediyesi’nin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, her gün sabah ve akşam Buca’nın daha temiz ve daha yaşanılabilir bir ilçe olması için çevre temizliği ve çöp temizliğini hiç aksatmaksızın yapmaya devam ediyor. Bu temizliği yaparken ekipler, sıklıkla geçtikleri Buca sokaklarındaki çocukların da hem tanıdıkları, hem güvendikleri, hem sevdikleri, hem de birlikte eğlendikleri insanlar olmayı başarıyorlar.

En son sosyal medyaya düşen, vatandaş tarafından çekilen görüntüler de sosyal medyanın gündemi oldu. ‘Daha Temiz Buca İçin’ diyerek sokaklarda çöpleri toplayan temizlik işleri ekipleri, çocukların da bir dönemin beklenileni postacılar gibi beklenilen insanlar olmayı başardılar. Çocuklar çöp arabasının sokağa girmesiyle yolun kenarına geçip, hep birlikte gelen çöp arabasına eğlenceli şekilde eşlik ediyorlar. Temizlik işlerinde görevli belediye çalışanları da kendilerini bekleyen çocukların o eğlencesine kısa süre de olsa eşlik ediyor., ‘Ha yüksek sesle, hep birlikte, yarın görüşürüz’ mesajını oynayarak veriyorlar.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, sosyal medyaya düşen ve kısa sürede bir çok kişi tarafından izlenen videoya, ‘Çocuklarımız mutluysa, biz de mutluyuz’ diyerek mesaj koydu.

1640763870.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.