Başkan Erhan Kılıç, çocuklarla basketbol oynadı: Hayallerimiz onlar için

Başkan Erhan Kılıç, çocuklarla basketbol oynadı: Hayallerimiz onlar için

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, ilçedeki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Kılıç daha sonra çocuklarla basketbol oynadı.

MEDYA EGE - Yarının Buca'sı sloganıyla ortak akla önem veren Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, ilçede gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

f9xex7jxuaam5mu.jpeg

Mustafa Kemal Mahallesinde yapılan otopark çalışmalarını inceleyen Başkan Erhan Kılıç "Mustafa Kemal Mahallesi, 694/12 sokakta 1600 m2 otopark alanı yarattık. Bu nokta araç park sorununa büyük ölçüde çözüm olacak" dedi.

f9xex7lxcaamujr.jpeg

Aynı mahalledeki yol düzenlemesi çalışmalarını da inceleyen Başkan Kılıç, 1700 m2 yol düzenlemesi gerçekleştirdiklerine dikkat çekti. Başkan Kılıç Gediz'de yer alan Ek Hizmet Binasının arkasında yer alan bölgeye de 1000 m2 otopark alanı kazandırdıklarını söyleyerek "Aynı zamanda 4350 m2 alanda yaptığımız bağlantılarla bölgeye yeni yollar kazandırdık" dedi.

f9xfiawxeaapmro.jpeg

Belediye çalışmalarını inceledikten sonra Yeşilbağlar Mahallesini ziyaret eden Başkan Kılıç, mahalleye kazandırılan oyun alanında çocuklarla basketbol oynadı.

f9xfiaywqaabg7u.jpeg

Başkan Kılıç, konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "Bütün çalışmamız, emeğimiz, hayallerimiz onlar için... Çocuklarımız için 289/38 sokak içerisinde 2 adet mini futbol sahası ve 3 potalı basket sahası olan oyun alanı kurduk. Ayrıca yine buraya komşularımız için 2300 m2 otopark alanı kazandırdık" notunu düştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.