Başkan Erhan Kılıç: Daha büyük bir şevkle çalışmaya devam!

Başkan Erhan Kılıç: Daha büyük bir şevkle çalışmaya devam!

ORC Araştırma Şirketi'nin yayınladığı ‘Son 3 Yılın En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları' anketinde ilk 10'a giren Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, "Sizlerden aldığımız güç ve sevgiyle daha büyük bir şevkle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Nilda Altın- ORC Araştırma Şirketi'nin kamuoyuna açıkladığı ‘Son 3 yılın enleri’ konulu anket çalışmasına göre ‘Son 3 Yılın En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları' anket çalışmasında ilk 10'a girmişti. Öte yandan Başkan Kılıç, daha önce de aynı anket şirketinin hazırladığı '2021 yılının En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları' anket çalışmasında ilk 10'a girmeyi başarmıştı.

buca-belediye-baskani-erhan-kilic-kaza-gecirdi-h268057-ecdb9.jpg

Sosyal medya üzerinden mutluluğunu paylaşan Başkan Kılıç, başarısına ilişkin açıklamasında "ORC Araştırma Şirketi'nin açıkladığı son anket sonuçlarına göre son 3 yılın 'En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları' arasında ilk 10'da yer aldık. Sizlerden aldığımız güç ve sevgiyle daha büyük bir şevkle çalışmaya devam edeceğiz..." ifadelerine yer verdi.

Başkan Kılıç'ın paylaşımını yanıtlayan Yahya Erol isimli bir vatandaş, "Bizim anketimizde de ilk sıradasınız Başkanım." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.