Başkan Erhan Kılıç, Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

Başkan Erhan Kılıç, Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek, ilçede yapılması planlanan projeleri paylaştı.

Medya Ege- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu partinin Genel Merkezinde ziyaret eden Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'a, Buca Belediye Başkan Yardımcısı Barış Özreçber ile Buca Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Çağdaş Kaya eşlik etti.

İlçede gerçekleştirilen çalışmaları ve planlanan projeleri Kılıçdaroğlu ile paylaşan Başkan Kılıç, "Genel Başkanımızı her zaman Bucamızda ağırlamaktan onur ve mutluluk duyacağımızı ilettik." dedi.

fkrgp4gxeaqrrrx.jpg

Başkan Kılıç, ziyarete ilişkin paylaşımında "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu, CHP Genel Merkezimizde ziyaret ederek Bucalı hemşehrilerimizin selamını ilettik. İzmir'in en büyük ilçesi olan Bucamızdaki çalışmalarımızı ve projelerimizi kendisiyle paylaşıp direktiflerini aldık. Genel Başkanımızı her zaman Bucamızda ağırlamaktan onur ve mutluluk duyacağımızı ilettik. 14 Şubat’ta sürprizimiz var." ifadelerini kullandı.

fkrgn8txwaqbcmz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.