Başkan Erhan Kılıç, saha çalışmalarına devam ediyor

Başkan Erhan Kılıç, saha çalışmalarına devam ediyor

Saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Doğancılar ve Karacaağaç Mahallelerini ziyaret etti.

Medya Ege- Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, saha çalışmaları kapsamında Doğancılar ve Karacaağaç Mahallelerini ziyaret etti. İlk olarak Mahalle Muhtarı Nebahat Coşkun ile birlikte Doğancılar Mahallesi'ne giden Başkan Kılıç, "İlk cemrenin havaya düşmesiyle, Buca'nın cennet köylerinde baharın kokusu her yeri sarmış." dedi.

fmm0jb5xoamvz1l.jpg

Başkan Kılıç, Doğancılar Mahallesi'nde gerçekleştirdiği saha çalışmasına ilişkin paylaşımında "İlk cemrenin havaya düşmesiyle, Buca'nın cennet köylerinde baharın kokusu her yeri sarmış. Saha çalışmalarımızın ilk durağı lavantalarıyla meşhur Doğancılar Köyümüz... Muhtarımız Nebahat Coşkun ile birlikte incelemelerde bulunuyoruz." dedi.

fmm0jbzx0ac6quq.jpg

İlk ziyaretinin ardından Karacaağaç Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Kılıç, Mahalle Muhtarı Dursun Atagün ve mahalleli ile bir araya geldi. Çevre düzenlemelerine ilişkin incelemelerde bulunan Başkan Kılıç, Muhtar Atagün ile tarımsal destek planlaması hakkında görüştü.

fmm0jb0xiagknom.jpg

Başkan Kılıç, "Muhtarımız Dursun Atagün ile birlikte tarımsal destek planlaması, fiziki düzenlemeler ve köy turizmini canlandırmaya yönelik çalışmalarımız hakkında hemşehrilerimizin görüşlerini aldık. Karacaağaç'da okula giden çocuklarımız için de okullarında bakım çalışması gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

fmmpigawqaasz6i.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.