Başkan Erhan Kılıç yol çalışmalarını inceledi

Başkan Erhan Kılıç yol çalışmalarını inceledi

İlçe trafiğini rahatlatmak amacıyla merkez mahallelerde sürdürülen yol çalışmalarını inceleyen Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, "Hayatî dokunuşlarla Buca trafiğini rahatlatmak için merkez mahallelerimizdeki çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Nilda Altın Okay- Buca Belediyesi, trafiği rahatlatmak için merkez mahallelerdeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Dokuzçeşmeler'in arkasında yer alan sokaklarda gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, "Barış Mahallesi'nde 353 ve 356 sokakların kesiştiği alana 1500 metrekarelik yeni otopark kazandırdık" dedi.

fyv7oldwyairf5v.jpg

Başkan Kılıç, incelemelere ilişkin paylaşımında "Hayatî dokunuşlarla Buca trafiğini rahatlatmak için merkez mahallelerimizdeki çalışmalarımız sürüyor. Barış Mahallesi'nde 353 ve 356 sokakların kesiştiği alana 1500 metrekarelik yeni otopark kazandırdık. Bir müjdeyi de Adatepe Mahallemize verdik. Muhtarımız Nuri Nezir ile beraber Dokuzçeşmeler'in arkasında yer alan sokaklarımızda yol genişletme, iyileştirme ve yeni yol açma çalışmalarını yerinde inceledik." ifadelerini kullandı.

fyv7ok5wqaajhnc.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.