Başkan Erhan Kılıç’tan CHP İl Başkanlığına hayırlı olsun ziyareti

Başkan Erhan Kılıç’tan CHP İl Başkanlığına hayırlı olsun ziyareti

CHP İzmir İl Başkanlığının yeni binasına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Kılıç, "İl Başkanımız Deniz Yücel ve il yöneticilerimize gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyoruz" dedi.

Medya Ege- Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe ve ilçe yöneticileri, gençlik kolları ve meclis üyeleri ile birlikte, CHP İzmir İl Başkanlığı yeni binasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Kılıç, ziyarette bir araya geldiği CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve il yöneticilerine başarılar diledi.

fgpn3bhwqaeww5i.jpg

Başkan Kılıç, ziyarete ilişkin paylaşımında "CHP İzmir İl Başkanlığımızın yeni il binasına, CHP Buca İlçe Başkanımız Hacer Taş, ilçe yöneticilerimiz ve meclis üyelerimizle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İl Başkanımız Deniz Yücel ve il yöneticilerimize gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

fgpn3biwqacy-nt.jpg

İl Başkanı Yücel ise misafirlerine şu sözlerle teşekkür etti:

"Buca Belediye Başkanımız Erhan Kılıç, Buca İlçe Başkanımız Hacer Taş Gültepe, meclis üyelerimiz, ilçe yönetimimiz ve gençlik kollarımız İl başkanlığımızı ziyaret ettiler. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz."

fgpn3box0ao0aez.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.