Başkan Erhan Kılıç'tan trafiğe çıkacak olan vatandaşlara uyarı!

Başkan Erhan Kılıç'tan trafiğe çıkacak olan vatandaşlara uyarı!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, trafiğe çıkacak olan vatandaşlara uyarıda bulunarak, trafik kurallarına uyulması çağrısında bulundu.

Medya Ege- Trafikte alınan önlemlere rağmen can kayıpları devam ediyor. Bir saniyelik dikkatsizlik sonucunda can kaybı yaşanabiliyor. Yaşana can kayıplarının önüne geçebilmek, trafik kazalarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla mayıs ayının ilk haftası "Trafik Haftası" olarak kabul edildi.

bucada-son-donemlerde-artan-olumlu-trafik-kazalari-nedeniyle-3-aylik-trafikte-farkindalik-kampanyasi-baslatan-buca-belediye-baskani-av-e-iha-20190531aw718754-3-t.jpg

1-7 Mayıs Trafik Haftası nedeniyle Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Ramazan Bayramı tatili için yola çıkacak olan vatandaşlara uyarıda bulundu. Başkan Kılıç, "Trafik kurallarına uymanız ve dikkatli olmanız aileniz ve sevdiklerinizle güzel bir bayramın da teminatı olacaktır" dedi.

frqeoxwxeaaovgx.jpg
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Kılıç, "Bayram tatili için yola çıkacak olan hemşehrilerimize bir hatırlatma yapmak isteriz. Trafik kurallarına uymanız ve dikkatli olmanız aileniz ve sevdiklerinizle güzel bir bayramın da teminatı olacaktır" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.