Başkan Eşki: Birlikte kazandık birlikte yöneteceğiz

Başkan Eşki: Birlikte kazandık birlikte yöneteceğiz

CHP Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Bornova Belediyesi çalışanlarıyla bir araya geldi. Belediye çalışanlarıyla sohbet eden Eşki, “Birlikte kazandık birlikte yöneteceğiz” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Bornova Belediye Başkanı seçilen Ömer Eşki, mazbata ve devir teslim töreni sonrası Bornova Belediyesi Temizlik, Park Bahçeler ve Fen İşleri Şantiyeler’inde çalışan işçileri ziyaret etti. İşçilerle bayramlaşarak sohbet eden Eşki, sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yaptığı paylaşıma, “Mutlu bayramlar. Bornova Belediyesi Temizlik, Park Bahçeler ve Fen İşleri Şantiyeleri’mizde çalışan yol arkadaşlarımızla bayramlaştık. Bornova’da her günün bayram tadında yaşanacağı zamanlar için çalışacağız. Birlikte kazandık, birlikte yöneteceğiz” notunu düştü.

2.jpeg

Öte yandan Başkan Eşki, Bornova Kaymakamı Muzaffer Şahiner’i de makamında ziyaret etti. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Eşki, “Bornova Kaymakamı Muzaffer Şahiner’i makamında ziyaret ettik. Hem bayramlaştık hem de Bornova'mızın huzuru, rahatı ve mutluluğu için kurumlar arası iş birliği olanaklarını değerlendirdik” notunu düştü.

3.jpeg

Eşki, ayrıca Dünya Avukatlar Günü sebebiyle Bornova Belediyesi Hukuk Birimi’ni de ziyaret etti. Sosyal medya hesabından o anları paylaşan Eşki, “Dünya Avukatlar Günü'nde belediyemizin hukuk birimini ziyaret ettik. Hukuki çalışmalarımızı destekleyen değerli ekibimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.