Başkan Eşki: Bornova için canla başla çalışmaya devam edeceğiz!

Başkan Eşki: Bornova için canla başla çalışmaya devam edeceğiz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden eden Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Pınarbaşı'nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Eşki, Bornova için canla başla çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

MEDYA EGE - Göreve geldiğinden bu yana ihtiyaçları yerinde tespit etmek amacıyla mahalle ziyaretleri gerçekleştiren ve incelemelerde bulunan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, sabahın erken saatlerinde çalışmalarına başlayarak Pınarbaşı'nı ziyaret etti. Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Mustafa Karadeniz ile Gürpınar Mahalle Muhtarı Erkin Sarpkaya'nın da kendisine eşlik ettiği ziyarette Başkan Eşki, incelemelerde bulunarak sorunları yerinde tespit etti. Vatandaşlarla sohbet eden ve talepleri not alan Eşki, gerekli talimatları vererek Bornova için canla başla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

gmeufxsxqaauerr.jpg

KATILIMCI YÖNETİM VURGUSU

Ziyaretinde muhtarlarla iş birliği ve katılımcı yönetim vurgusu da yapan Başkan Eşki, "Bornovamızı muhtarlarımız ve halkımızla birlikte el ele kalkındıracağız. Vatandaşlarımızın refahı ve talepleri bizler için çok önemli. Verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Sözünü verdiğimiz tüm yatırımları tek tek hayata geçireceğiz. Göreve geldiğimizden bu yana sürdürdüğümüz mahalle ziyaretleriyle, mahallelerin gerekli ihtiyaçlarını tespit ederek bu ihtiyaçlara yönelik bir yol haritası çiziyoruz. İlçemizde gözle görülür bir değişim yaratmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

gmeufxjxkaa1gxp.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.