Başkan Eşki: Güçlü Bornova yolculuğunda ilerliyoruz

Başkan Eşki: Güçlü Bornova yolculuğunda ilerliyoruz

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, günün erken saatlerinde vatandaşlarla buluştu. Başkan Eşki, “Güçlü Bornova yolculuğunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

MEDYA EGE – Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Süvari Caddesinde incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla ve esnaflarla da sohbet edip sorun ve talepleri dinleyen Eşki, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “Bornova için gece gündüz sahadayız. Günün erken saatlerinde Süvari Caddesi’nde başladığımız denetimlerimize Küçükpark ve Büyük Çarşı’da devam ettik. Güçlü Bornova yolculuğunda emin adımlarla ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.

Eşki, ardından Eğridere Mahallesi’nde üreticileri ziyaret etti. Eşki, o anları “Kırsalda bulunan mahallelerimizi kalkındırmak amacıyla dağıtımına başladığımız meyve ve sebze fidelerini Eğridereli vatandaşlarımızla buluşturduk. Doğal ve sağlıklı gıdaları Dost Market tezgahlarında da bulunduracağız. Yerel üreticilerimize her türlü desteği vermeye hazırız” notuyla paylaştı.

Başkan Eşki, Bornova Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Yaman ve yönetimini makamında ağırladı. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Eşki, “Bornova Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Yaman ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

1-001.jpeg

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkan Yardımcısı Haydar Göktepe ve CHP Buca İlçe yöneticilerini de makamında ağırlayan Eşki, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak “CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Haydar Göktepe ve CHP Buca İlçe yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

2-001.jpeg

Başkan Eşki, İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Gökhan Daca, Bornova İlçe Müftüsü Fetullah Yavuz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’i de makamında ağırladı.

3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.