Başkan Eşki: Hep birlikte Bornova'mız için çalışacağız

Başkan Eşki: Hep birlikte Bornova'mız için çalışacağız

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, güne Evka-4 Mahallesi’ni ziyaret ederek başladı. Mahallede incelemelerde bulunan Eşki, “Hep birlikte Bornova'mız için çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, seçim sonrası mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Eşki, güne Evka-4 Mahallesi’ni ziyaret ederek mahallede incelemelerde bulundu. Başkan Eşki, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “Sabahın ilk saatlerinde Evka-4 Mahallemizi ziyaret ederek güne başladık. Muhtarımız Eren Can ile birlikte incelemelerde bulunup, eksikleri ilgili birimlere ilettik. Güçlü Bornova için ziyaretlerimiz devam edecek. Hep birlikte Bornova'mız için çalışacağız” notunu düştü.

o2.jpeg

Başkan Eşki, ardından tebrik ziyareti kapsamında Kızılay Bornova Şube Başkanı Murat Çağlayan ve yönetimini makamında kabul etti. Ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Eşki, “Kızılay Bornova Şube Başkanı Murat Çağlayan ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

o3.jpeg

Eşki, ardından Bornova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şahin Kardaş'ı da makamında ağırlayarak, "Bornova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şahin Kardaş’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

o1.jpeg

Türk Hava Kurumu Bornova Şube Başkanı Asım Güven ve yönetimini de makamında ağırlayan Başkan Eşki, o anları paylaşarak "Türk Hava Kurumu Bornova Şube Başkanı Asım Güven ve yönetimine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

o2-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.