Başkan Fatma Çalkaya: Hiçbir ferdimizi yalnız bırakmadık

Başkan Fatma Çalkaya: Hiçbir ferdimizi yalnız bırakmadık

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, pandemi döneminde belediyenin sunduğu hizmetleri hatırlatarak, "Kovid-19 Pandemisi boyunca Büyük Balçova Ailemizin hiçbir ferdini yalnız bırakmadık" dedi.

MEDYA EGE - Tüm dünyayı etkisi altına alan yüzbinlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüs salgınına karşı Balçova Belediyesi, aldığı önlemler ile ilçede yaşayan vatandaşların salgından en az şekilde etkilenmesi için yoğun bir çalışma yürütmüştü.

Görev süresi boyunca önemli proje ve çalışmalara imza atan Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, 2 yıl süren pandemi dönemine vurgu yaparak özellikle bu sıkıntılı süreçte hiçbir Balçovalı'yı yalnız bırakmadıklarını ifade etti.

202081792234839.jpg

Sosyal medya hesabından pandemi sürecinde belediye tarafından gerçekleştirilen hizmetleri, "2 yıl süren Kovid-19 Pandemisi boyunca Büyük Balçova Ailemizin hiçbir ferdini yalnız bırakmadık. Balçova Belediyesi her zaman Balçova halkının yanında oldu" notuyla bir video ile hatırlatan Başkan Çalkaya'nın yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Hiçbir kurumun maske bulamadığı o günlerde Balçova Belediyesi, kapı kapı dolaşarak maske dağıttı. İş yerini kapatmak zorunda olan kuaför, kahvehane gibi iş yerlerine maddi destek yapıldı. Taksilere koruyucu panel yapıldı. Çocuklar için EBA kursları açıldı. İhtiyaç sahibi büyüklere yemek götürüldü, alışverişleri yapıldı. Cami, park ve okullar sürekli ilaçlandı. Çiçek üreticisine destek olundu. Balçova Belediyesi, zor zamanlarda hep vatandaşların yanında oldu."

20205162174886.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.