Başkan FETÖcüler İstifa Etsin Dedi İstifa Ettiler

Başkan FETÖcüler İstifa Etsin Dedi İstifa Ettiler

Başkan FETÖ'yle ilişiği olanın burada yeri yoktur demesinin ardından istifalar geldi.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar'ın geçen ay meclis üyelerine seslenerek FETÖ ile bağlantısı olanın İTO'da işi olmadığını söylemesi üzerine istifalar başladı. İTO Meclis Başkanı yeni üyeleri tanıtmasının yanı sıra eski üyelerin adları okunmadı. Meclis toplantısında konuşan İTO Başkanı,  ”Yönetim olarak hassasiyetimizi; Odamızda ve tüm bağlı kuruluşlarımızda net bir şekilde ortaya koyduk. Bu çerçevede, Meclis ve Komitemizden ayrılanlar oldu. Ben bu kişilerin yerine gelen yeni meclis ve komite üyelerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Bu konuda hassasiyetimiz ve kararlılığımız sonuna kadar devam edecek” ifadelerini kullandı.

Sıra bizlerde dedi...
 
Geçen hafta Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı Doğu ve Güneydoğu bölgelerine yönelik teşvikler hakkında konuşan İTO Başkanı İbrahim Çağlar, “Müthiş doyurucu bir teşvik. 23 ili kapsayan bu paket, adeta bölgeyi yeniden imar ve ihya edecek. Sanayiciye gidip, orada üretimini yapmak dışında bir şey kalmıyor. Devlet üzerine düşeni fazlasıyla yaptı arkadaşlar, şimdi sıra bizlerde” dedi.
 
Faizler konusunda da gelişmeler yaşandığını vurgulayan Çağlar, şöyle devam etti: “Merkez Bankası düzenli olarak faizleri indiriyor. Buna ek olarak bu ay zorunlu karşılık oranlarında da indirime gitti. Bu bankalar için 3 milyar TL’lik ek bir kaynak. Merkez’in bu pasını bankalar hızla değerlendirmeli ve bu likiditeyi bir an önce piyasaya enjekte etmeli.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.