Başkan Girgin Erdoğan: Kooperatifler, kalkınmanın temel taşıdır

Başkan Girgin Erdoğan: Kooperatifler, kalkınmanın temel taşıdır

Uluslararası Kooperatifler Günü dolayısıyla açıklamada bulunan Karaburun Belediye İlkay Girgin Erdoğan, "Toplumsal dayanışma ve kalkınmanın en önemli yapıtaşlarından biri olan kooperatifleşmeyi bizler de çok önemsiyoruz" dedi.

Nilda Altın Okay- Karaburun Belediye İlkay Girgin Erdoğan, 2 Temmuz Uluslararası Kooperatifler Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Toplumsal dayanışma ve kalkınmanın en önemli yapıtaşlarından biri olan kooperatifleşmeyi çok önemsediğinden ve Karaburun'da bu yönde birçok çalışma yürüttüğünden bahseden Erdoğan, "Geçtiğimiz hafta, yıllardır üyesi olduğum Mordoğan Kadın Kooperatifi Genel Kurulu’nda toplandık. Kooperatifin desteklenmesi için belediye olarak verebileceğimiz destekleri görüştük. Ülkemizdeki aktif kooperatif sayısının artması için gerekli yasal düzenlemelerin yapılarak gereken desteğin verilmesini diliyoruz" dedi.

fwqjfuxxkaatup0.jpg

Başkan Girgin Erdoğan, toplantıya ilişkin paylaşımında "Bugün, Uluslararası Kooperatifler Günü. Toplumsal dayanışma ve kalkınmanın en önemli yapıtaşlarından biri olan kooperatifleşmeyi bizler de çok önemsiyor ve bu yönde Karaburun’umuzda birçok çalışma yürütüyoruz. Karaburun Belediyesi olarak, geçtiğimiz hafta, yıllardır üyesi olduğum Mordoğan Kadın Kooperatifi Genel Kurulu’nda toplandık. Kooperatifin desteklenmesi için belediye olarak verebileceğimiz destekleri görüştük. Kooperatiflerin, kalkınmanın temel taşı olduğunu biliyor, ülkemizdeki aktif kooperatif sayısının artması için gerekli yasal düzenlemelerin yapılarak kooperatiflere gereken desteğin verilmesini diliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.