Başkan Girgin Erdoğan'dan Karaburun-Ildır Körfezi için imar uyarısı

Başkan Girgin Erdoğan'dan Karaburun-Ildır Körfezi için imar uyarısı

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, “Karaburun Belediyesi dışında, sosyal medya mecralarında içeriği tam anlaşılmayan, kafa karıştıran açıklamalarda bulunan yerel siyasetçilere itibar edilmemesini, önemle ve özellikle rica ederiz” dedi.

Nilda Altın Okay- 14 Mart 2019 tarih ve 823 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile ilan edilen Karaburun- Ildır Özel Çevre Koruma Bölgesi'nin 1/25000’lik Nazım İmar Planı çalışmaları devam ederken, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'dan konuya ilişkin açıklama geldi. Planların, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından onaylandığını ifade eden Başkan Girgin Erdoğan, teknik personele gerekli prosedürleri gerçekleştirmeleri için gönderildiği belirtti.

Planın resmi olarak henüz askıya alınmadığına söyleyen Erdoğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Hemşehrilerimiz, 14 Mart 2019 tarih ve 823 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile ilan edilen “Karaburun- Ildır Özel Çevre Koruma Bölgesi” kararının ardından Belediyemizin uzun süredir beklemekte olduğu 1/25000’lik Nazım İmar Planı’mız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum tarafından onaylanmış ve ilgili teknik personele gerekli prosedürleri gerçekleştirilmek üzere gönderilmiştir. Plan henüz resmi olarak askıya çıkmamış, Bakan oluru alınmış ve ilgili teknik personele aktarılmıştır.

0x0-chpli-karaburun-belediye-baskani-ilkay-girgin-erdogandan-hala-kizina-mesai-kiyagi-1649655096446.jpeg

Teknik personelce gerekli inceleme ve işlemler tamamlandıktan sonra onaylı paftalar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İzmir İl Müdürlüğü’ne gönderilecek ve sonrasında askıya çıkacaktır. Süreçlerimiz memnuniyet verici aşamaya gelmiş olsa da HENÜZ TAMAMLANMAMIŞTIR. Karaburun Belediyesi olarak, kamu kurumu olmanın gerektirdiği şeffaflık ve sorumluluk kapsamında tüm gelişmeleri siz kıymetli hemşehrilerimiz ile eksiksiz olarak paylaşacağız.

Bu itibarla; Karaburun Belediyesi dışında uzmanı ve muhatabı olmadığı konularda sosyal medya mecralarında içeriği tam anlaşılmayan, kafa karıştıran açıklamalarda bulunan yerel siyasetçilere itibar edilmemesini, önemle ve özellikle rica ederiz… Saygılarımızla…"

fybqhijxoaer4sy.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum